Höstlov

Ja så var det måndag igen, o höstlov. Nu går det fort snart är det jul. Så mysigt.
Längtar lite till jul och snön o allt så himla mysigt. Och efter jul så ska vi ju börja med Melkers rum, det ska bli kul =)

Aja, Totte jobbar bara måndag, tisdag, sen e han ledig i veckan, skönt =) Så då ska vi passa på att göra iordning här hemma så allt e klart. Ska sätta upp lite lampor och tavlor och så. (visst e vi snabba) Men man behöver ha en sån här slagborr o så. Har inte riktigt orkat fixat sånt än. Men  nu ska vi göra det så det blir klart innan jul. Skönt =)

Den här veckan ska dom renovera våra fönster, så nån dag kommer dom till oss och gör det. Väldigt segt o inte veta när o vilken dag. Eftersom vi har Tekla så kan dom ju inte bara gå in och börja. Så vi måste ju vara hemma o vänta på dom o har ingen aning om när dom kommer. Under den här veckan nångång. Usch, hatar när dom ska göra massa saker, fast det behövs ju göras iordning lite då o då så det e ju bra att dom gör då. Men det e så tråkigt.

Melker kan sitta själv nu ett tag, rör han sig för mkt så ramlar han bakåt eller åt sidan. Men hanåker inte ihop som en säck potatis längre. Stora killen. Han satt förut i vardagsrummet en stund men så ramla han och slog huvudet i golvet det var inte kul. Men det gick över fort. Nu sover han en stund så då passa jag på att sätta mig här ett tag.

Vi ska försöka att bli klara med julklapparna den här månaden så man slipper hålla på sen o bli stressad. Skulle vara skönt om vi blev klara så slapp man tänka på det. =)

Nee nu ska jag kolla vidare lite. HaDetBra!!

Vintertid

Så var det då dags för vintertid då. Nu blir det mörkare om kvällarna. Det e lite mysigt oxå tycker jag faktiskt. Fast snön får gärna komma snart så det blir lite ljust iallafall =)

Melker vakna halv 10 imorse, fast hade inte ställt om klockan så den var halv 9 då. Trodde den var halv 10 först så då tänkte jag att det e bäst att gåupp. Men när jag satte mig vid datan så var klockan bara 9. Det e ju skönt ifs att gå upp skapligt nångång.
(Ja kl 9 e skapligt för mig som har en son som gillar att sova på morgon =) hehe)

Ska gå upp o slänga i en tvätt och sen ska jag sätta mig och se på en film tror jag. Det e ju bara skit på tv:n så här dags. Ska göra mig en smooties oxå. Vi har börjat dricka det nu här hemma, köpte lite olika frukter och bär igår. Mumms =)

Melker ligger i vardagsrummet på filten och snackar lite =)

Nee nu får vi se vad den här dagen har att bjuda på. Kanske skirver mer sen. Hejjjee !!

Majskrok

Nu har vi provat och ge Melker majskrokar.
O han tycker om det =) hehe




Gulleplutten <3

Första tanden

Helloo, idag var vi på babysång på morgonen. Senare kom Frida och Vidar hit. Alltid lika trevligt. Skönt o träffas och bara sitta och prata det e väldigt skönt med Frida. En sån bra vän som jag kännt hela livet, så skönt att man bara kan sitta och prata om allt. Känns som alla måste ha en sån vän, och få prata av sig ibland. är väldigt glad att jag har Frida iallafall. =) Och väldigt kul att hon fått barn typ samtidigt som mig så Melker kommer få en kompis =)

Föresten hittade en tand idag på Melker, så första tanden har kommit upp nu. Stora killen då, inte konstigt han varit lite grinig de senate dagarna på kvällarna. Fast han har sovit hela nätterna som vanligt. Det e skönt att han har kunnit sovit. Då kanske han inte haft så jätteont i munnen i allafall. Det händer så mkt saker med våran lille plutt =) <3 Vi älskar dig hjärtat ! Du e det bästa i våra liv Melker <3

Totte e ute med Tekla nu en sväng, när han kommer ska vi se film.
O imorrn börjar han sent, så då e han hemma dagen skönt. Fast jobbar dock till typ 1. Fast sen e han ledig lördag, söndag. Mkt skönt o nästa vecka e det ju höstlov då jobbar han bara måndag och tisdag, sen ledig resten av veckan. Mkt skönt tycker jag =) Älskar dig Totte <3

Göra om ;)

Nu har vi bestämt oss. Melker ska få ha vårt rum istället, så nu ska vi tapetsera om i vårt rum och ställa in hans saker där. Ska köpa lite möbler på ikea oxå som han kan få plats med leksaker sen när han blir större.
Bättre att han får det största rummet. det behöver ju inte vi direkt.
Vi har en bild i huvudet hur det ska se ut, fast ni får vänta och se tills det blir klart..:P
O det blir nog efter jul nångång. Orkar inte börja med det nu, o så e det pengar som ska läggas på julklappar så det får bli efter julen =) Men ska försöka bli klara innan februari då Melker fyller 1 år.

Shiit det e helt sjukt, vad fort tiden har gått. Våran lilla plutt fyller 1 år det e ju inte sant. Stora killen e han ju snart. Vi ska prova efter jul oxå att han ska sova i eget rum för han sover ju ändå hela natten.
Det har han alltid gjort ifs. Idag vakna han halv 10..:P vilken underbar liten kille va. Jag har alltid haft sovmorgon, Melker gillar oxå att sova precis som sin mamma.


hellooj

Igår var jag o Melker hos Frida och Vidar med Sandra, det var mkt trevligt.
Kul o ses vi 3 o sitta o snacka lite skit o bara va. Som förr vi måste ses oftare tycker jag allt =)

Igår fick vi hem Linas matkasse igen, så nu e det mat i kylen och frysen. såg gott ut även denna gång tycker jag.
Skulle behöva handla lite småsaker till bara.

Melker fick oxå en jättefin jacka av sin farmor =) Han tackar så mkt! =)

Idag e det diska o städa lite som står på schemat,  ska ut o gå en sväng med Lena sen oxå.




Jag har världens bästa pojkvän och världens finaste son. Kan inte önska mig bättre!
Älskar er mest av allt! Ni e bäst.


Så var det måndag igen

Nu var helgen över ännu en gång då. Idag så ska vi till Frida och Vidar med Sandra. det ska bli roligt och träffa dom igen =) Dom små pluttarna växer ju så fort så det gäller och hänga med =) hehe

Skriver igen senare.. hejje så längee..!

Kalasdags

Heelloo, Melker och jag badade för ett tag sen, nu sover han i vardagsrummet. Vi väntar på att Totte ska duschat klart då ska jag gå en sväng med Tekla och Melker ska få en yoghurt innan vi åker.
Ska iväg och fira Melkers farbror Danne=) Det var ett tag sen vi träffade dom.

Annars så har helgen varit lugn. Det e verkligen höst ute nu, så mysigt i skogen tycker jag, igår gick vi en lång promanad med Tekla i borgsmoskogen och en sväng runt i klocket. Det var skönt =) Melker somna så gott i vagnen, det e skönt och åka vagn och få frisk luft =)

Nu ska jag klä på mig och gå ut med Tekla innan vi åker.

HaDetBra!! PussHej!!

Fredagskväll

Idag har vi varit och handlat och kollat runt lite, nästan dags och börja kolla julklappar snart känner jag. Tiden går så himla fort.. det e sjukt.
Blev lite missförstånd med tavlorna som jag skulle hämtat idag så dom hämtar jag imorrn istället =)

Melker har bara sovit 2 gånger idag, så har var jätte trött ikväll. Somna så gott i pappas famn i soffan nu ligger han så gott och sover vårt lilla hjärta. Det e kul och se hur han växer dag för dag, alltid händer det något nytt. Väldigt roligt oxå när han e vaken mera på dagarna =)

Det e helt otroligt hur mycket man kan älska ett litet barn.
Melker du e det finaste som finns på jorden! <3

Totte e iväg och hyr film nu, så snart blire film och sen e det natta.




Vår lille mysprins <3 Fina Lilla Melker


Nu e det fredagsmys

Heej, äntligen e det fredag, skönt även fast jag e hemma hela dagarna så känns det skönare med helg faktiskt. Skönt när Totte e hemma o e ledig, o andra e ju oxå lediga på helgen som man kanske kan träffa då =)

Ska snart iväg o handla lite, ska oxå hämta ett par disneytavlor som jag köpt till Melker. =)

Sen får vi se vad som händer med denna fredag =)

HaDetBra !! PussHej !!

Torsdag

Torsdag betyder babysång, så det var vi på i morse. Vi sjunger lite och gör lite rörelsesånger och fikar. Alltid lika trevligt. Skönt och komma ut lite =)

Efter det var det hem och gå ut med Tekla och sen lägga Melker, han var lite trött. Passa på och städa då, har damsugat och våttorkat både uppe och nere, skönt nu e det gjort. E det rent en LITEN stund iallafall med en hårboll som vi har.. :P
Slängde in en tvätt oxå, så nu e tvättkorgen tom, skönt det med =)

Melker har precis ätit och fått ny blöja nu sitter här i gåstolen och utforskar världen. :P
Nyss så hittade han lådorna i köket, han drog tag i handtaget och luckan åkte ut i ansiktet på honom.
Han blev inte ledsen men såg jätte chockad ut, han undra nog vad som hände. :P Token <3

Igår försökte jag lära mig rubiks kub, kan det nästan men när det blir fel så blir man ju galen...:P Körde så mkt igår att jag fick ont i huvudet, man blir helt borta efter ett tag. Ska ta och försöka lite igen nu.. :P


HaDetBra!! PussHej!!Melker väldigt nöjd i gåstolen =)


Helllooo

Hej igen, Melker och jag åkte med pappa o hälsa på min farmor o farfar en stund förut. Det var ett tag sen både dom och pappa träffa Melker. =) Så det var trevligt, fick mat som vanligt och fika.

Hann bara diska och plocka in tvätten innan vi åkte så imorrn står det städa på menyn Yiihaa, så skojjsigt. Men det behövs med en stor hund som lämnar lite hår. :P
Imorrn e det babysång igen oxå. =) trevligt och komma iväg en stund på dagen oxå och träffa lite fler barn och föräldrar.

Har precis gett M välling så nu sover han gott i sängen så då kunde man sätta sig här en stund. Nu väntar jag på att Totte ska komma hem från jobbet. =) Synd bara att det inte e något på tv;n, men vi kanske ser på en film istället. =)

Nee nu så ska jag kolla lite!
HaDetBra! PussHej!

Välkommen till min blogg.

Hej, nu har jag visst startat en blogg. =) Får se hur det går då, ska försöka och uppdatera så mkt som möjligt. hehe =)

Idag har jag och Melker bara haft mysmorgon, bara myst och tagit det lugnt. M somnade tom på golvet på täcket så då satte jag mig vid datan ett tag. Han har blivit så stor min lilla plutt, tiden går så himla fort det känns ju som han kom igår typ. Han e redan 8 månader.

O det märks att han växer, har fått låna en gåstol av min kusin sandra, tack för det =) Han älskar och sitta i den och har nu lärt sig hur man tar sig fram. Hmm, bra eller dåligt..:P han sitter och snackar som bara den i den. Men man får ha koll på honom och allt runt omkring nu. Igår satt han och drog i blomman på fönsterbrädan, tur att den inte ramla ner på honom, när jag tagit bort honom därifrån så fick han syn på kameraväskan som log i bokhyllan med snöret som hängde ner, började gå mot det med sträckta händer. Lilla busungen, fast det är roligt när man märker att det händer nya saker =)

Men nu hör jag att plutten har vaknat där inne på golvet, ligger och snackar. Så nu ska M få lite mat, sen ska han bada och sen ska nog jag med passa på och ta en dusch innan vi ska ut på en promenix med Tekla.

HaDetBra alla där ute så får vi se hur mkt det blir här.. =) PussHej!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0