Folkparken med Kusin o kusinbarn. =)


Utedag. :)

Mkt mysig dag i wasaparken, här kommer det bilder från dagen :D


Härliga väder

Idag e det hur fint väder som hellst, så himla skönt ute. O här sitter jag o mår inte tipptopp. så himla typiskt, Melker har varit sjuk i över 1 vecka o börjar bli frisk o självklart så blir jag sjuk i stället. hoppas han slipper bli smittad av mig nu iaf. =( Himla baciller försvinn. Lagom tills M ska börja med inskolningen så e han väl helt frisk oså får han dagis baciller direkt =) hehe det eju så det brukar va.

Men det ska bli skönt o komma igång med jobbet igen. O roligt för Melker o börja dagis o träffa massa barn o få in lite morgonrutiner den lilla sjusovaren.. :P

o i lördags så var vi hos Tottes bror med familj o kolla på melodifestivalen, o dagen efter hittar de löss på ett av barnen o mamman, hoppas vi slipper det. Det e väl störst risk att det finns i mitt hår som har långt.. Usch vill inte ha några löss. Direkt vi fick veta så tvätta vi våra kläder , bytte lakani alla sängar, o la in min o Ms mössa i frysen. Kamma igenommitt hår men såg inget då, så vi hoppas verkligen att vi slipper.. =) heh




Melker leker lite i sitt nya rum =)
Går i pappas fotspår =)

Längtar till lördag oxå, då blire fest med massa vänner som man inte träffar allt för ofta nu, så himla kul att såmånga kan komma. =) vi blir 20 pers tror jag. =) Riktigt kuul. <3


Mammas sjukling med hostmedicinen=)

Vårväder

Jaa idag var det vårväder ute, så himla mysigt o skönt. Nu vill jag bara ha sommar, ska bli så mys o åka o bada med Melker, kan han sitta vid strandkanten o leka. =)

Idag var vi ute o gick med svärmor, sen sov m en stund. När han vakna så åkte vi o kolla regnställ till M, hitta ett också tack så jättemkt svärmor. =) Sedan blev det en fika på sockerbagarna.

Det börjar närma sig nu, det e helt sjukt att Melker ska börja dagis, våran lilla plutt ska gå på dagis. Usch det går föt fort. han e ju våran lilla bebis ju hehe. =)
Mammas kille har blivit så himla stor. <3

Tror att vi har handlat in det mesta som behövs för dagis..:P hehe det blev lite grejer man var tvungen att ha juh som man inte tänker på när han inte går än, när man e hemma liksom.

Nu så sover M en stund, jag sitter här o degar. Totte jobbar kväll, så Mo jag får sitta o mysa framför tvn sen.



Hjärtat <31års tårtan =)

RSS 2.0