Nu får ni se julklapparna som jag har gjort.

Nu kan jag ju visa dom, min nya hobby som jag tycker e jätteroligt o väldigt häftigt. =)




Just nu fick jag bara in 2 bilder, har fler, får lägga in dom en annan gång =)

En perfekt present till någon eller varför inte till sig själv =) 10% av priset/ tavla kommer gå till hjärt&lugnfonden då jag har en son med medfött hjärtfel.  För priser o mer information så hör av er. =)

Men om någon e intreserad så hör av er till mig antingen här lr min mejl, [email protected]




17 December

Yees idag e det den 17 december, o lördag e det julafton. mmm vilken julkänsla, massor av snö :( Nee usch så tråkigt. Jag vill ha snö på jul juh.

Aja, på lucia tog vi tåget ner till Lund för att göra ett UKG på Melker, det vill säga ett ultraljud på hjärtat fast dom sövde honom o gick ner med en slang i matstrupen o titta på baksidan av hjärtat. Får bättre bilder där ifrån.
Han var så duktig våran lille kämpe, de gjorde även en röntgen o ett vanligt ultraljud o lite centration o så som vanligt. Han var duktig hela dagen. Det var en väldigt lång dag för oss. Han var tvungen o fasta från kl 6 på morgonen o Melker som e en sån 7 sovare, blev en tidig morgon. Men det gick bra o vi åkte hem på kvällen. Segt o åka tåg o Melker var trött efter att varit sövd.

Nu e han förkyld plutten, kunde knappt sova inatt. Så täppt i näsan, tror han somna vid 1 nångång men vakna igen vid halv 4. Så idag har vi sugit snor o försökt få ut lite. Fast nässugen e inte populär. Fast han e piggare o gladare idag. Hoppas han får sova inatt =)

Är han inte bara för Goo <3


1 December

O så var det första december då, nu går dagarna fort o snart e det jul. Mysigt, =)  Ljusstakar o stjärnor sitter uppe, men saknar snön, det känns intesom december annars. Får ingen riktig julkänsla om det inte finns någon snö juh.

Den här helgen har inte varit kul alls, Melker fick magsjuka, spydde upp allt i sin lilla mage 39 graders feber o ledsen o hungrig såklart. Stackars liten kille, mkt tvätt o bad blev det kan man säga.
Vätskeersättning o vatten o välling (när det gick ner) fick han leva på hela helgen. Fast igår så åt han igen skönt,  o imorse åt han frukost som vanligt o mat nyss, nu somna han. <3 lille plutten.
 
I fredags åkte Totte på läger oxå, fast kl 3 på natten så stod han vid sängen, då hade han blivit smittad, ont i hela kroppen o 39 graders feber han oxå o på toa. Inte kul. =( O jag klara mig från smittan, jag har aldrig haft magsjuka så jag kanske inte kan få det, vilken e skönt ifs. =) hehe men nu e det som det ska igen här hemma skööönt=)

Den 13 december så åker vi ner till Lund , dom ska göra ett oesophagus-UKG på Melker, vilket betyder att dom kommer gå ner med en kamera i matstrupen för att titta på hjärtat o få bättre bilder. Så dom kommer söva honom. Dom tror att vi kan åka hem dagen efter så det hoppas vi på att Melker e pigg o glad när han vaknar. =)

Nåt som e väldigt roligt är att vi förhoppningsvid ska åka till fjällen v.8 men kyrkan till tänndalen,ramundberget. Mkt roligt o väldigt glad blev jag, sånu hoppas  jag verkligen att Tottefår ledigt då =) Melkers första fjällen resa som 1 åring, det ska börjar i tid =) hehe

Nee nu orkar jag inte skriva mer, ska ta o damsuga lite nu snart. BajBaj!

RSS 2.0