Höstlov

Ja så var det måndag igen, o höstlov. Nu går det fort snart är det jul. Så mysigt.
Längtar lite till jul och snön o allt så himla mysigt. Och efter jul så ska vi ju börja med Melkers rum, det ska bli kul =)

Aja, Totte jobbar bara måndag, tisdag, sen e han ledig i veckan, skönt =) Så då ska vi passa på att göra iordning här hemma så allt e klart. Ska sätta upp lite lampor och tavlor och så. (visst e vi snabba) Men man behöver ha en sån här slagborr o så. Har inte riktigt orkat fixat sånt än. Men  nu ska vi göra det så det blir klart innan jul. Skönt =)

Den här veckan ska dom renovera våra fönster, så nån dag kommer dom till oss och gör det. Väldigt segt o inte veta när o vilken dag. Eftersom vi har Tekla så kan dom ju inte bara gå in och börja. Så vi måste ju vara hemma o vänta på dom o har ingen aning om när dom kommer. Under den här veckan nångång. Usch, hatar när dom ska göra massa saker, fast det behövs ju göras iordning lite då o då så det e ju bra att dom gör då. Men det e så tråkigt.

Melker kan sitta själv nu ett tag, rör han sig för mkt så ramlar han bakåt eller åt sidan. Men hanåker inte ihop som en säck potatis längre. Stora killen. Han satt förut i vardagsrummet en stund men så ramla han och slog huvudet i golvet det var inte kul. Men det gick över fort. Nu sover han en stund så då passa jag på att sätta mig här ett tag.

Vi ska försöka att bli klara med julklapparna den här månaden så man slipper hålla på sen o bli stressad. Skulle vara skönt om vi blev klara så slapp man tänka på det. =)

Nee nu ska jag kolla vidare lite. HaDetBra!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0