Oj vad jag är dålig på det här.. Haha.

 
Kom på nu precis att jag gjorde ju faktiskt en blogg för ett tag sen (ganska långt tag sen) haha. Kanske ska börja skriva lite igen. Är ju skönt o kul ibland att skriva av sig.
 
2013 då är det helt plötsligt. Galet vad fort det går, Melker fyller 2 år den 6 februari :O Shiiit. Vart e min lilla bebis? <3
 
Nytt år nya möjligheter säger man ju, o det hoppas vi på. Hoppas att jag ska få ett heltidsjobb snart. Blir trött på att gå hemma o glo, segt är bara förnamnet. Har iaf nu skrivit in mig på att plugga upp mina betyg. Så nu ska jag plugga lite och hittar jag inget jobb innan Augusti så ska jag börja plugga Vård&Omsorg till undersköterska. =)
 
Det har varit Jul oxå =) Den var jättemysig, först var vi ute i Styrstad kyrka och titta på julspelet som Totte var med i sen åkte vi hem till min pappa och åt gott o fick julklappar. 
På em försatte vi till Tottes bror där hans familj var =) Ännu mera gott att äta och mkt mer julklappar. Vi tackar och bockar för alla julklappar! Melker älskar sina julklappar =) Kul med lite nya saker att leka med.
 
Lägger in lite bilder på vad som hänt här under tiden jag inte skrivit. =)
Min lilla plutt i somras på Grönebo som vi med på med kyrkan. Jätteroligt, fint väder många roliga människor. Inte lika kul med magsjuka för nästan hela bunten som avslutade lägret. :/ Melker o jag på Grönebo.
Baddag på mårängen. =) melker o vidar <3
Mina Fina <3
Första gången på busfabriken =)
 
 
Orkar inte lägga upp mera bilder nu. Gör det en annan dago ska försöka att det inte blir om typ ett halv år.. :P

RSS 2.0