:)

Hello, har precis varit ute på en promenad med Tekla, Melker somna i vagnen så satte mig här en stund. =) Vi har bara tagit det lugnt o myst idag jag o Melker=) Får se vad vi hittar på.Jag tror att jag ska träna lite på övervåningen, det e dags att komma igång nu igen tycker jag. Jag e för lat, men nu ska jag börja igen. Eftersom det inte blir någon innebandy så måste jag hålla igång lite.. :P hehe


I lördags var vi på dop för Vidar, han var så fin lilla pojken =) Det var supermysigt o kul o träffa alla =) Tack Frida o Andreas för trevligt dop =)
Våran goding i kyrkan <3


Andreas,Frida Vidar o Prästen <3



Ska bli så roligt när Vidar o Melker växer upp o kan leka tillsammans =) Så roligt att dom e födda samma år, så mkt roligt dom kommer ha <3

19 / 11

Ja idag e det den 19/11, det betyder dop för Vidar. Kl 13 e det i gusum, mysigt. Melker har precis ätit frukost, nu sitter han i gåstolen o går omkring lite o pillar på allt =) hehe

tänkte han skulle vara vaken tills han ska äta o sen kan han sova i bilen, det skulle vara perfekt =)
Ska bli kul o träffa alla på dopet, endel var ett tag sen man såg så ska det ska kul. O så självklart Frida o Vidar o Sandra såklart =) Alltid lika kul o träffas. =)

nee nu ska jag gå o leka lite med Melker innan jag ska hoppa in i duschen o börja göra mig iordning, Tekla ska ner till pappa sen oxå så hon slipper att vara själv.

ByeBye!

Mörker e mysigt

Heellooo, idag var jag o Melker på stan o fixa en grej på banken, sen när vi ändå var ute på stan så passa vi på att gå o hälsa på Frida och Vidar =) Myspys.  Tack för maten =) Dom e ju så söta dom små liven =) O på lördag ska vi på dop för Vidar =)

Det ringde på dörren imorse o det var dom som ska isolera fönstrerna dom fråga om det var okej att dom kom imorrn vid halv 8. Så det e bara att gå upp tidigt imorrn igen, men det gör inget bara dom blir klara med fönstrerna nångång, det e ju svin kallt här inne. Burrr...

Har precis tänt alla ljus nästan i lägenheten det e så mysigt när det e mörkt tycker jag o man får börja tända ljus =) Jag älskar ljuus. dom e så mysiga o fina =)

Melker ligger o sover i sin säng på överväningen, då passa jag på o diska o satte mig här en stund.
Snart kommer väl Totte hem från jobbet oxå.



11/11-11

Jaa skriver väl som alla andra att idag e det den 11/11-11 om ni inte visste det :P hehe Får se hur många som gifter sig idag då eller förlovar sig. Brukar vara populärt =) hehe

Idag hade vi den årliga innebandytuneringen i kyrkan, men det var bara 2 lag från mjölby som kom, fast vi körde ändå o hade roligt. O vi vann som vanligt, inte kom väl det som en chock inte..:P hehe då får vi anordna nästa år oxå. Fast tror vi byter sport då, ingen som vill spela innebandy längre när dom vet att vi bara vinner.. =) hehe

Så Melker har varit hemma och myst med sin Farmor på kvällen. =) Tack för hjälpen =) Nu sover han så gott i sin säng lilla plutten.

Totte har nattcafe ikväll så nu sitter jag ensam här hemma o glor =) Får se om jag e vaken när han kommer hem.

Nee nu orkar jag inte skriva mera. PussoHejje!

Jahaja

Uppe tidigt idag usch e trött. Väntar på fönstergubbarna som ska komma o göra klart sista idag, (hoppas jag) så man får fortsätta o sova skönt om morgonen. För den lilla pojken i den här familjen han tycker om att sova, han ligger så skönt o sover i sin säng. <3 Så e inte van att gå upp såhär tidigt. Vilken lyx vi har va =)

Får väl fortsätta lite med våra julklappar sen när jag gett Melker frukost o inte vet vad jag ska göra så här på morgonkvisten :P Det e ju faktiskt lite som ska göras =) Det e lite kvar o tiden går ju fort som ni märker.
Snart e vi där. =) Tycker faktiskt att det snart får komma lite snö, det e ju så mysigt ju <3

Nee nu orkar jag inte skriva mer. Får vänta på att Melker vaknar, o nu såg jag gubbarna i fönstret så nu ringer dom väl på snart =)

BajjBajj!!



Roooliigt Värreee

Jaa vi har hittat en super bra julklapp. så vi har fixat lite här hemma nu, shiit vad klockan går fort..:P hehe
Fast shiit vad bra julklapp, kan ju tyvärr inte säga så mkt mer då avslöjar jag ju allt. Så ni får vänta tills efter jul gott folk =) Sen får ni oxå se =) Är mkt nöjd och det e väldigt fint i allafall tycker jag =) Väldigt roligt oxå =)

Imorrn kommer fönster gubbarna igen o håller på, dom var här idag från 12-16 ungefär så då var vi hos Totte föräldrar med Melker o Tekla istället. Imorrn kommer dom redan 7,30 mysigt ;) (not) O vi som ska fixa o greja här hemma själva. O det ska vi göra oxå, det får dom ta. Himla opassande dag dom kommer. Det värsta är att dom blir inte klara imorrn utan måste komma på måndag oxå. Usch det e så himla jobbigt när dom e här o fixar, känner sig ivägen i sitt eget hem, vågar knappt röra på sig. :O

Ajja, nu ska vi fixa lite till och sen blire sängen så man e pigg och glad imorrn när gubbarna kommer ;)
NattiNatti!!

November

1 November, ja nu e vi i november då. Inte så långt kvar till jul nu =) Myyys =)
Föresten tog brorsan körkort idag =) Stort grattis önskar en stolt syster <3 Så jäkla skönt =)

SKa äta lite nu snart, Melker ligger och sover, vill nog ha lite mellanmål när han vaknar. Vid 5 går vi ner till pappa o äter tårta som Jimmy ska få =) Gött.


RSS 2.0