17 December

Yees idag e det den 17 december, o lördag e det julafton. mmm vilken julkänsla, massor av snö :( Nee usch så tråkigt. Jag vill ha snö på jul juh.

Aja, på lucia tog vi tåget ner till Lund för att göra ett UKG på Melker, det vill säga ett ultraljud på hjärtat fast dom sövde honom o gick ner med en slang i matstrupen o titta på baksidan av hjärtat. Får bättre bilder där ifrån.
Han var så duktig våran lille kämpe, de gjorde även en röntgen o ett vanligt ultraljud o lite centration o så som vanligt. Han var duktig hela dagen. Det var en väldigt lång dag för oss. Han var tvungen o fasta från kl 6 på morgonen o Melker som e en sån 7 sovare, blev en tidig morgon. Men det gick bra o vi åkte hem på kvällen. Segt o åka tåg o Melker var trött efter att varit sövd.

Nu e han förkyld plutten, kunde knappt sova inatt. Så täppt i näsan, tror han somna vid 1 nångång men vakna igen vid halv 4. Så idag har vi sugit snor o försökt få ut lite. Fast nässugen e inte populär. Fast han e piggare o gladare idag. Hoppas han får sova inatt =)

Kommentarer
Postat av: Angelica

Fan Emma har du skaffat blogg? Så himla kul ;)

Då kan jag hålla koll på er från Malta, yeees!

Hon tackar så jätte mycket, hon blev jätte glad för barbiesarna(heter det så?) ;D

Nu ska vi göra iordning oss och åka till dagis med hulda, bara två dagar kvar nu...

Hoppas ni har en bra dag och att det blev bättre igår sen, tänker på dig <3

Puss och kram

2011-12-21 @ 07:59:48
URL: http://filippasmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0